Προπονητικό… ξεμούδιασμα με την Κ19 – Έπαιξαν όσοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής

από AllAboutARIS

Κάπως διαφορετικό ήταν το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του ΑΡΗ μιας και δεν είχε προπόνηση, αλλά φιλικό παιχνίδι με την Κ19. Για την ακρίβεια προπονητικό διπλό, με τον Άκη Μάντζιο να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει κάποια πράγματα σε συνθήκες αγώνα. Αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό, ενώ από Δευτέρα μπαίνει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς ουσιαστικά θα αρχίσει η προετοιμασία για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Το πρόγραμμα του Σαββάτου για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλάμβανε τη διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα την ομάδα Κ19, η οποία –επίσης- αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στο παιχνίδι, που έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, χρησιμοποιήθηκαν –κυρίως- όσοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής -μέχρι τώρα- στους επίσημους αγώνες.

Αύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει του αγώνα του επόμενου Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών (21/10, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Προτεινόμενα Άρθρα