Πρόβα τελικού ή rotation;

από AllAboutARIS

Μπορεί από βαθμολογικής άποψης το ματς της Κυριακής (28/4, 20:30) για τον ΑΡΗ να μην έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι Κιτρινόμαυροι θα κατέβουν στη Λεωφόρο απλά για να… παίξουν. Ξεκάθαρα υπάρχει κίνητρο κι αυτό έχει να κάνει με τον στόχο της συνέχειας των καλών εμφανίσεων και φυσικά την κατάκτηση αποτελέσματος-ψυχολογίας μέσα στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα έχει να ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστεί τον αγώνα ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος όπως συνηθίζει δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Προφανώς και οι δρόμοι είναι δύο. Από τη μία σαν μια πρόβα τελικού μιας μιλάμε για τον αντίπαλο του ΑΡΗ στο ματς της χρονιάς που έρχεται. Αν ο Έλληνας τεχνικός πάει με αυτή τη λογική τότε πιθανότατα θα δούμε μια ενδεκάδα παρόμοια με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό με ίσως μια-δυο αλλαγές. Όπως για παράδειγμα την παρουσία του Μάνου Γκαρθία στο βασικό σχήμα.

Ο δεύτερος δρόμος είναι αυτός του rotation, κάτι που αν συμβεί τότε θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, ώστε να μοιραστεί ο χρόνος, καθώς η ομάδα προέρχεται από δύο ματς υψηλών απαιτήσεων μέσα σε λίγες μέρες.

Όπως και να έχει, το θετικό για τον Μάντζιο είναι πως εκτός από τον Βέλεθ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας είναι στη διάθεσή του.

Προτεινόμενα Άρθρα