Ρεάλ: «Παράλογο το σενάριο της Premier League, αναληθές το δημοσίευμα»

από AllAboutARIS

Σε διάψευση του σεναρίου, το οποίο κάνει λόγο για αποχώρηση της Ρεάλ από την La Liga προκειμένου να συμμετάσχει στην Premier League προέβη με ανακοίνωση της η «Βασίλισσα».

«Φωτιά» στις τάξεις της Ρεάλ άναψε το δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Mundo Deportivo», στο οποίο γίνεται λόγος για αποχώρηση των «μερένγκες» από την La Liga προκειμένου να ενσωματωθεί στην Premier League.

«Οι Μαδριλένοι ερευνούν το ενδεχόμενο και αναλύουν τα δεδομένα για μια μετακόμιση στην Premier League. Η έρευνα ξεκίνησε πριν από εβδομάδες και έχει επιβεβαιωθεί από την Mundo Deportivo. Η διάθεση του συλλόγου είναι να αλλάξει λίγκα, καθώς έχει κουραστεί από την πολιτική του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Χαβιέ Τέμπας, ενώ συγκεντρώνει πληροφορίες τόσο για την Serie A, όσο και για την Bundesliga» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η Ρεάλ προχώρησε στην έκδοση οξείας ανακοίνωσης, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. «Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το δημοσίευμα είναι εντελώς αναληθές, παράλογο και απίθανο, ενώ έχει την πρόθεση να βλάψει την καθημερινότητα του συλλόγου» αναφέρει σε αυτή η ομάδα της Μαδρίτης.

Προτεινόμενα Άρθρα