Σημείο αναφοράς στην επίθεση ο Καμαρά

από AllAboutARIS

Μέσα στους διακριθέντες του ΑΡΗ στο διπλό μέσα στο Περιστέρι ήταν σίγουρα και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Κι ας μη βρήκε δίχτυα. Έκανε σχεδόν σωστά όλα τα υπόλοιπα.

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ίσως το πρώτο στο οποίο ουσιαστικά ανταποκρίθηκε πλήρως στο ρόλο του, αποφεύγοντας τις περιττές ενέργειες και κάνοντας αυτό ακριβώς που του ζητήθηκε από την τεχνική ηγεσία. Ο Μαυριτανός επιθετικός, ήταν πολύ περισσότερο… φορ από τα προηγούμενα παιχνίδια, είχε ως βάση του την αντίπαλη περιοχή, λίγες φορές βγήκε στα πλάγια και γενικά αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την επίθεση του ΑΡΗ.

Είναι ξεκάθαρο πως ήθελε και ίσως και να θέλει ακόμη τον χρόνο του μέχρι να «μπει» στο κλίμα της ομάδας. Να τον μάθουν καλύτερα οι συμπαίκτες του κι εκείνος αυτούς. Επιπλέον, έδειξε ξανά πως πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που ξέρει να κοντρολάρει το σώμα του και να κερδίζει, μάλλον εύκολα τις μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς. Χθες, αν είχε και 2-3 παραπάνω κάθετες από τους συμπαίκτες του στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου, θα μπορούσε να έχει βάλει κι εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Προτεινόμενα Άρθρα