Σούπερ ΑΡΗΣ σε σούπερ απόδοση για το 3/3 κόντρα στον Ολυμπιακό!

από AllAboutARIS

Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της ΑΕΚ ο Άρης θέλει να πανηγυρίσει σε άλλο ένα ντέρμπι, περιμένοντας τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30)!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει αντιδράσει κάτι παραπάνω από εμφατικά μετά την ήττα στην Τρίπολη στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-1) ήταν η πρώτη ηχηρή απάντηση και κερασάκι στην τούρτα είναι η πρόκριση επί της ΑΕΚ στον δραματικό επαναληπτικό της φάσης των «16» στο Κύπελλο.

Οι «κίτρινοι» με το γκολ του Μορόν έφεραν το ματς στα ίσια (1-1) κι αφού η ισορροπία δεν άλλαξε ούτε στο 90’, ούτε στο 120’, η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Κουέστα ήταν ανίκητος!

Είπε «όχι» στις εκτελέσεις Βίντα και Πόνσε και χάρισε στον Άρη μια σπουδαία πρόκριση που ανοίγει το δρόμο για τον πρώτο τελικό στον θεσμό μετά το 2010!

Αναμφίβολα η πρόκριση έχει ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία της ομάδας, ωστόσο ζητούμενο είναι να γίνει σωστή διαχείριση των συναισθημάτων καθώς ακολουθεί ένα εξίσου απαιτητικό παιχνίδι, απέναντι στον «πληγωμένο» Ολυμπιακό, λόγω του αποκλεισμού του στα πέναλτι από τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης με τις νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό (0-4) έχει ανέβει στους 30 βαθμούς κι έχει σταθεροποιηθεί στην 5η θέση και τώρα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει νικηφόρα για να πλησιάσει σε απόσταση βολής τους Πειραιώτες (35 βαθμοί).

Οι δύο περσινές αναμετρήσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το πρωτάθλημα συνδυάστηκαν με ισάριθμους θριάμβους του Άρη με το ίδιο σκορ (2-1). Η τρίτη σερί εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού προσφέρεται σε απόδοση 4.10.

Παράλληλα τα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν συνδυαστεί με Over 2.5 γκολ. Να είναι Over 2.5 και αυτό το ντέρμπι είναι σε απόδοση 2.06.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα