Σούπερ πρόταση για Χουάν Μάτα από Σαουδική Αραβία αλλά προτιμάει Ευρώπη

από AllAboutARIS

Ο Χουάν Μάτα έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, με μία εξ αυτών να είναι η Αλ-Χιλάλ που του προσφέρει 10.000.000 ευρώ το χρόνο. Προτεραιότητα η Ευρώπη για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Χουάν Μάτα με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει το Ολντ Τράφορντ μετά από 8,5 χρόνια παρουσίας, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο 34χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός θα βρει πολύ σύντομα νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Μέχρι στιγμής έχει δεχτεί προτάσεις τόσο από Ισπανία (Σοσιεδάδ, Μπέτις και Σεβίλλη) όσο και από Τουρκία (Αντάνα Ντεμίρσπορ), ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της “Mundo Deportivo” δέχτηκε και μία πρόταση-έκπληξη, καθόλα δελεαστική.

Αυτή ήρθε από την Σαουδική Αραβία, με την Αλ-Χιλάλ να προσεγγίζει τον παίκτη και να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές ύψους 10.000.000 ευρώ.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πάντως ότι παρά την απίστευτα υψηλή πρόταση, ο Μάτα δεν την σκέφτεται προς το παρόν, με την προτεραιότητά του να είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο σε κάποιο από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, έστω και με πολύ χαμηλότερο κασέ σε σχέση με αυτό που είναι σε θέση να του προσφέρουν απλόχερα οι Σαουδάραβες.

Προτεινόμενα Άρθρα