Συμφωνία με Χαλίλοβιτς, περιμένει σήμερα το “οκ” της Ριέκα ο ΑΡΗΣ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από το πρώην ανατολικό μπλοκ και συγκεκριμένα από την Κροατία έρχεται η τρίτη κίνηση του ΑΡΗ για τον χειμώνα και πρώτη όσον αφορά την ενίσχυση στα εξτρέμ.

Ο λόγος γίνεται για τον Άλεν Χαλίλοβιτς, για τον οποίο οι “κιτρινόμαυροι” κινήθηκαν έντονα τα τελευταία 24ωρα και έφτασαν σε συμφωνία με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS, η περίπτωση του άλλοτε wonderkid της Μπαρτσελόνα είναι αυτή στην οποία είχε ρίξει όλο το βάρος η ομάδα τις τελευταίες μέρες, έχοντας μπει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων από την Πέμπτη και απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες μαζί με το “οκ” της Ριέκα. Eφόσον ρυθμιστούν αυτές και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στις διαπραγματεύσεις, ο παίκτης θα μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Παρά τα 26 του χρόνια έχει προλάβει να φορέσει τη φανέλα 11 ομάδων, με τις Μπαρτσελόνα και Μίλαν να ξεχωρίζουν από την εποχή που ήταν ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ της Κροατίας και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οταν το 2014 οι Καταλανοί ξόδευαν 5 εκατομμύρια για να αποκτήσουν τον 18χρονο τότε Χαλίλοβιτς, είχε αποκτήσει το προσωνύμιο του “Μέσι των Βαλκανίων”.

Η πορεία του δεν ήταν ανάλογη με τις προσδοκίες και το ταλέντο του και μάλιστα τα τελευταία χρόνια είναι πτωτική, με τον ΑΡΗ να του δίνει την ευκαιρία να αποκτήσει ξανά έναν βασικό ρόλο σε μία ομάδα και να κάνει το comeback στην καριέρα του.

Τον περασμένο Ιούλιο έμεινε ελεύθερος από τη Ρέντινγκ και επέστρεψε στην Κροατία έπειτα από οκτώ χρόνια για λογαριασμό της Ριέκα, με την οποία έχει 11 συμμετοχές και 1 γκολ στη φετινή σεζόν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα