Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία

από AllAboutARIS

Κακοποιοί απειλούσαν τις τελευταίες μέρες τον Ανχελ Ντι Μαρία κι έστελναν μηνύματα προς την οικογένεια του 35χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Μπενφίκα, υπογραμμίζοντας πως εάν ο παίκτης επέστρεφε στην Αργεντινή για να αγωνιστεί στη Ροζάριο Σεντράλ θα σκότωναν ένα μέλος της οικογένειάς του.
Δύο μέρες μετά, οι αρχές της Αργεντινής κατάφεραν να συλλάβουν τους φερόμενους εκβιαστές, όπως έκανε γνωστό η υπουργός Ασφαλείας, Πατρίτσια Μπούλριχ.

«Ο υπεύθυνος για τις απειλές θανάτου απέναντι στον Ανχέλ Ντι Μαρία και την οικογένειά του συνελήφθη. Ο Πάμπλο Ακότο, ο οποίος βρισκόταν υπό διερεύνηση για εμπόριο ναρκωτικών, ομολόγησε ότι συμμετείχε σε υποκλοπές ως αρχηγός της συμμορίας.
Οι Σάρα Μπελέν Γκουτιέρες και Γκάμπριελ Ίσμαελ Παστόρε, που ήταν συνεργοί του, συνελήφθησαν, επίσης από την αστυνομία της Σάντα Φε, μέσω PDI, την ώρα που επιχειρούσαν να δραπετεύσουν», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η υπουργός Ασφαλείας της Αργεντινής.
«Εξαιρετική δουλειά από τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα, Χαβιέρ Αρτζούρμπι, και τον Πάμπλο Σόκα από τη Σάντα Φε, οι οποίοι μας βοήθησαν να πάρουμε πληροφορίες για τον υπεύθυνο των εκβιασμών. Είμαστε εναντίον της μαφίας, των εμπόρων ναρκωτικών και των εκβιαστών, για να φέρουμε την ασφάλεια στους ανθρώπους του Ροζάριο και της Αργεντινής», κατέληξε η κα Μπούλριχ.

Προτεινόμενα Άρθρα