Σχηματοποιείται ο Ιούλιος του ΑΡΗ

από Γιώργος Γκάτος

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας (16/6), τόσο η UEFA, όσο και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δημοσίευσαν πληροφορίες σχετικά με τις αναμετρήσεις των “Κιτρινόμαυρων”.

Αρχής γενομένης από τις 28 Ιουνίου, η ομάδα θα ταξιδέψει στην Αυστρία όπου και θα παραμείνει στο Σοχάου ως τις 8 Ιουλίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει το Αμβούργο την 1η του Ιούλη, ενώ λίγες μέρες μετά, στις 4/7 θα αντιμετωπίσει την Γάνδη.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί και τρίτος αντίπαλος, για τις 7/7, ώστε ο ΑΡΗΣ να δώσει συνολικά τρία φιλικά προετοιμασίας στο διάστημα παραμονής του στην Αυστρία.

Η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 8 Ιουλίου και θα έχει μπροστά της ένα διάστημα δέκα περίπου ημερών, όπου σίγουρα θα δώσει κάποιο φιλικό προετοιμασίας, ενόψει του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα που θα διεξαχθεί στο “Κλ. Βικελίδης”, στις 21 Ιουλίου. Μια εβδομάδα αργότερα θα διεξαχθεί και ο επαναληπτικός, αλλά η UEFA δεν έχει ορίσει ακόμα ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα