Σύλληψη 23χρονου για ρίψη κροτίδας στη Τούμπα – Η κυβέρνηση και η τιμωρία του γηπέδου

από AllAboutARIS

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, σχετικά με τη σύλληψη 23χρονου, ο οποίος έριξε κροτίδα κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, την περασμένη Κυριακή, στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και η αξιοποίηση των στοιχείων που προέκυψαν από το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης του γηπέδου, οδήγησε στην ταυτοποίηση και σύλληψη ατόμου, που προέβη σε πυροδότηση δύο κροτίδων και ρίψη μίας εξ αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 18-02-2024.

Πρόκειται για 23χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και της αθλητικής νομοθεσίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Σύμφωνα με το παραπάνω, αλλά και τα λεγόμενα του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει πολύ σοβαρά με κλείσιμο του γηπέδου.

Πριν από μερικές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των μέτρων από την κυβέρνηση, ο Γιάννης Βρούτσης είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «υπάρχει μία νέα Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, η οποία θα επιβάλει δρακόντειες κυρώσεις με κατ’ εξοχήν κύρωση το κλείσιμο των γηπέδων αν πέσει κροτίδα, πυρσός στο γήπεδο ή στον αθλητικό χώρο. Τότε και χωρίς δεύτερη σκέψη κλείνει το γήπεδο από φιλάθλους την επόμενη Κυριακή, όταν παίζει εντός έδρας συγκεκριμένη ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα