Τα βάζει κάτω κι αποφασίζει ο Μάντζιος

από AllAboutARIS

Προφανώς τα δύο 24ωρα που μεσολάβησαν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν προσφέρονται για ιδιαίτερες δοκιμές, τεστ ενδεκάδας κι άλλα τέτοια. Άλλωστε ο Άκης Μάντζιος έχει κάνει εδώ και καιρό συγκεκριμένο αγωνιστικό σχεδιασμό και πλάνο κι ανάλογα με τις συνθήκες, τα προσαρμόζει.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα δε συνηθίζει να ανοίγει τα χαρτιά του, οπότε όποιος ισχυριστεί με βεβαιότητα ότι μπορεί να πει την ενδεκάδα ενόψει Παναθηναϊκού, μάλλον λέει ψέματα. Κατά προσέγγιση πάντα, μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε. Και μάλιστα σε όλες τις γραμμές. Ο βαθμός τους ενδεχομένως να φανεί σήμερα, που λογικά ο τεχνικός του ΑΡΗ θα κάνει την τελευταία πρόβα.

Στην άμυνα για παράδειγμα, η ετοιμότητα του Φαμπιάνο θα κρίνει αν θα αλλάξει το δίδυμο στα στόπερ. Ενδεχομένως να πάρουν ανάσες ο Οντουμπάτζο και ο Νταρίντα, που προέρχονται από δύο «γεμάτα» παιχνίδια μέσα σε δύο ημέρες, ενώ ίσως δούμε και κάτι διαφορετικό στα φτερά της επίθεσης.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια, θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα Άρθρα