Τα κακά μαντάτα και η επόμενη μέρα του Ρουπ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ταξίδι του Λούκας Ρουπ στη Γερμανία επιβεβαίωσε δυστυχώς τα χειρότερα για την κατάσταση του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

Ο ίδιος ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΑΡΗ για τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε από τον προσωπικό του γιατρό, με τις 3-4 εβδομάδες που θα μείνει εκτός να πλήττουν τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Εδώ βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι έτσι κι αλλιώς ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο ότι θα χάσει τα τρία παιχνίδια μέχρι το Πάσχα, αφού ήταν εξ αρχής προγραμματισμένο να επιστρέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα είναι ότι θα είναι off για περίπου έναν μήνα, οπότε έχει ελάχιστες πιθανότητες αυτή τη στιγμή να προλάβει ακόμα και το παιχνίδι στο Βόλο μετά το Πάσχα και λογικά θα είναι έτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Το αρνητικό σε όλο αυτό είναι ότι μέχρι τότε θα έχει συμπληρώσει δύο μήνες εκτός προπονήσεων, οπότε τίθεται ζήτημα ετοιμότητας και διαχείρισης της οποίας θα πρέπει να τύχει για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Ολη αυτή η κατάσταση έχει πάει πίσω έναν ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε πολύ δυναμικά στον ΑΡΗ, ανοίγοντας μάλιστα και κάποιες πρόωρες κουβέντες όσον αφορά την παραμονή του στο ρόστερ τη νέα σεζόν. Ένα ενδεχόμενο που δεν είναι απίθανο αλλά θα αξιολογηθεί υπό καλύτερες συνθήκες προς το τέλος της σεζόν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα