Το… test drive στο “Βικελίδης” και οι πιθανές αλλαγές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δίνει ραντεβού σήμερα το πρωί ο ΑΡΗΣ, βάζοντας στην τελική ευθεία την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Η ομάδα μετράει πλέον αντίστροφα για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ και ο Άκης Μάντζιος αρχίζει να ασχολείται πιο… ζεστά με τα πλάνα του και την ενδεκάδα που θα παρατάξει/.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι πιθανό να διαφοροποιήσει τα πλάνα του σε σχέση με την πρεμιέρα των πλέι οφ στην Τούμπα. Ένα εντός έδρας παιχνίδι, ένας άλλος αντίπαλος και διαφορετικές ανάγκες για τον ΑΡΗ που θα πρέπει να πάρει περισσότερη μπάλα στα πόδια του και να παίξει πολύ πιο επιθετικά.

Στο πλαίσιο αυτό παίκτες όπως οι Γκαρθία και Φεράρι δεν αποκλείεται να επανέλθουν στα πλάνα του Μάντζιου, όπως και ο Βέλεθ που θέτει υποψηφιότητα για τον χώρο του κέντρου μαζί με τον Ζουλ.

Ερωτηματικό υπάρχει για την ώρα στην επίθεση όπου ερίζουν οι Μορόν και Ανσαριφάρντ, ενώ δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει εύκολα κάποια άλλη διαφοροποίηση. Στη θεωρία τουλάχιστον, αφού από σήμερα ο Μάντζιος θα δει κάποια πρώτα πράγματα και στην πράξη.

Προτεινόμενα Άρθρα