Τα σημάδια του σταδιακού limit up

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ένα ακόμη ματς που ο ΑΡΗΣ δεν κερδίζει… Η ισοπαλία βέβαια δεν είναι λίγο πράμα απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας.

Το 1-1 με τον Ολυμπιακό τονώνει την ψυχολογία της ομάδας. Ισως όμως η εμφάνισή της να έχει ίδια αξία με το τελικό αποτέλεσμα.

Με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο στο πρώτο μέρος και το εμφανές πρόβλημα στο αμυντικό τρανζίσιον, από εκεί και πέρα οι “κιτρινόμαυροι” διαχειρίστηκαν παραπάνω από καλά το παιχνίδι. Και το έκαναν με “ταυτότητα” τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που ο ΑΡΗΣ βγάζει στο γήπεδο εκείνα τα σημάδια της βελτιωμένης ομάδας που παρουσίαζε για μεγάλο διάστημα. Με τα σκαμπανεβάσματά του βέβαια, τα οποία έχει και στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδωσε μεγαλύτερη διάρκεια στο καλό 25λεπτό με την ΑΕΚ και αυτό μόνο ως εξέλιξη χαρακτηρίζεται όσο περνάει ο καιρός και ο τελικός του Κυπέλλου πλησιάζει. Μία κατάσταση την οποία σίγουρα συνέβαλαν οι περισσότερες και ποιοτικές επιλογές που είχε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ένα σταδιακό limit up το οποίο ο Μάντζιος θέλει να κορυφώσει μετά το Πάσχα και στα δύο ματς των πλέι οφ πριν το μεγάλο ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα