Τούχελ: “Δεν μας βλέπω ως φαβορί για τον τίτλο”

από AllAboutARIS

Η Τσέλσι ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στην πρεμιέρα της στη φετινή Premier League, επικρατώντας χαλαρά της Κρίσταλ Πάλας με 3-0. Ο Τόμας Τούχελ είδες τους “μπλε” να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έκανε μία πρόβλεψη για την πορεία του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός κόουτς μετά το φινάλε του αγώνα υποστήριξε πως η Πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αφού προέρχεται από την 4η θέση, αλλά επεσήμανε ότι δουλεύουν για το καλύτερο.

“Νομίζω ότι πρέπει να κυνηγήσουμε τις υπόλοιπες ομάδες από την πρώτη μέρα”, τόνισε αρχικά ο Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου στο φινάλε της αναμέτρησης και πρόσθεσε:

Αυτό θέλουμε να κάνουμε, αυτή είναι η νοοτροπία μας και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν είμαστε το φαβορί αυτή τη στιγμή.

“Μας βλέπω ως το νούμερο τέσσερα πέρυσι, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε φαβορί. Απλώς πρέπει να κλείσουμε τη διαφορά από την Λίβερπουλ, την Μάντσεστερ Σίτι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό κάνουμε.”

Προτεινόμενα Άρθρα