Το κεφάλαιο Ντιόπ για τον ΑΡΗ

από Γιάννης Παντελίδης

Η αλήθεια είναι πως ο Πάπε Σέιχ Ντιόπ με τηn παρουσία του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, περισσότερο προβλημάτισε παρά βοήθησε τον ΑΡΗ.

Ο Σενεγαλέζος, τον οποίο οι Κιτρινόμαυροι πάλεψαν δύο μεταγραφικές περιόδους για να αποκτήσουν, ακόμη δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν γι’ αυτόν. Παραμένει σε χαμηλές πτήσεις, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Βγάζει έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό στο παιχνίδι του, με αχρείαστα σκληρά φάουλ, που φέρνουν κίτρινες κάρτες και προβληματισμό. Σαν τις προάλλες δηλαδή που παρατηρήθηκε μόλις στο 16ο λεπτό και μάλιστα για παράβαση κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Συν το ότι κάποια αβίαστα λάθη και κακές ενέργειές του, έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα του.

Αδιαμφισβήτητα μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι τυχαίος. Το δείχνει αυτό η καριέρα του και το γεγονός ότι τον επέλεξε, για παράδειγμα, η Λιόν δίνοντας 10 εκατ. ευρώ για να τον πάρει. Μπορεί να είναι θέμα προσαρμογής, μπορεί ακόμη να οφείλεται στην «ανάγκη» του να δείξει πράγματα για να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα. Το θέμα όμως είναι ότι ακόμη δεν τα έχει καταφέρει.

Ο Ντιόπ είναι κεφάλαιο για τον ΑΡΗ και η περίπτωσή του χρίζει αντιμετώπισης. Νταμπό και Ιτούρμπε στο γήπεδο τον έπιασαν και του μίλησαν. Ως έμπειροι ποδοσφαιριστές προς έναν μικρότερο. Και ο σύλλογος οφείλει να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο με την περίπτωσή του. Να τον βάλει στο κλίμα. Αγωνιστική παρουσία σαν τη χθεσινή δεν πρέπει να επαναληφθεί.

 

Προτεινόμενα Άρθρα