Το ταξίδι και η διακοπή… προγραμματισμού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα θα αξιοποιήσει και αυτός τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις Εθνικές, αλλά όχι για λόγους ξεκούρασης.

Από χθες ο Κροάτης βρίσκεται στο Λονδίνο ώστε να παρευρεθεί στην 8η συνάντηση συλλόγων-ατζέντηδων που χρησιμοποιούν το TransferRoom με ομάδες από όλη την Ευρώπη και με τον ΑΡΗ να εκπροσωπείται μέσω του 44χρονου.

Ο Παλίκουτσα περίμενε τη διακοπή ώστε πιο απρόσκοπτα από την καθημερινότητα της ομάδας να “τρέξει” πιο “ζεστά” κάποια θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που θα κάνει τόσο μέσα από το συνέδριο στο οποίο θα παραστεί όσο και μέσα από μία σειρά επαφών μέσα από το δικό του δίκτυο.

Στο πλαίσιο αυτών των επαφών δεν αποκλείεται φυσικά να υπάρχει και το μεταγραφικό. Ο Κροάτης δεν έχει κατασταλάξει ακόμα 100% για το ρόστερ όμως έχει διακρίνει ανάγκες. Ο ΑΡΗΣ έχει το πρώτο του καλοκαίρι χωρίς τον βραχνά του CA, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο ευέλικτος και θα επιχειρήσει να βάλει πιο νωρίς από άλλες χρονιές τις βάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, χωρίς να χάσει χρόνο όπως έγινε σε άλλες περιπτώσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα