Το… τρικ της Παρί Σ.Ζ για να ανανεώσει με λιγότερα χρήματα τον Μπαπέ

από AllAboutARIS

Νέα στροφή στο μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Equipe», ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε την πόρτα για ανανέωση με την Παρί, προκειμένου να μην αποχωρήσει ως ελεύθερος για την Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι.

Η διοίκηση της ομάδας του έκανε πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο ενώ θα θα λάβει και μπόνους παραμονής 100 εκατομμυρίων. Αυτό το συμβόλαιο θα λήγει το 2024, κάτι που επιθυμούσε διακαώς ο ποδοσφαιριστής.

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για ένα ποσό που θα έκανε τον παγκόσμιο πρωταθλητή τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο. Εάν ο Μπαπέ αποδεχθεί την πρόταση τότε, η Παρί θα πρέπει επίσης να πληρώσει 35 εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό χάρη στη συμφωνία που υπεγράφη με την ομάδα από το Πριγκιπάτο το 2017 όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.

Ωστόσο, οι Παριζιάνοι έχουν βρει μια φόρμουλα για να γλιτώσουν αυτό το ποσό. Σύμφωνα με την Le Parisien, η Παρί θα περιμένει έως την 1 Ιουλίου για να επεκτείνει το συμβόλαιο του 23χρονου αστέρα, ώστε να μην πρόκειται για ανανέωση, αλλά για απόκτηση ελεύθερου παίκτη, μιας και τότε ολοκληρώνεται το υπάρχον συμβόλαιο του Μπαπέ με την γαλλική ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα