Το… φοβάται και για Εντιαγέ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας της έναρξης του Copa Africa. Η μετάλλαξη “Όμικρον” έχει θέσει ένα ζήτημα για το κατά πόσο πρέπει να γίνει ή όχι η διοργάνωση, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται στο οριζόντα το σενάριο της αναβολής της.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΑΡΘΣ θα χάσει σίγουρα για ένα 20ήμερο τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Τελευταία όμως… αυξάνεται και ο “φόβος” για τον Μπαντού Εντιαγέ.

Ο Σενεγαλέζος έχει κάνει limit up με τις επιδόσεις του τον τελευταίο μήνα. Οι εμφανίσεις του… πολυδιαφημίζονται στη χώρα του και στον ΑΡΗ δεν θεωρούν καθόλου απίθανη, πλέον, την κλήση του στην Εθνική Σενεγάλης για το Copa Africa.

Το θετικό για τον ΑΡΗ είναι ότι στη θέση του Εντιαγέ υπάρχουν παίκτες εκατομμύριων όπως οι Σαρ (Μετς), Ίντρισα Γκουέγιε (Παρί), Παπέ Γκουαγιέ (Μαρσέιγ), Κουγιατέ (Κρίσταλ Πάλας). Υπάρχει όμως ο τραυματισμός του Μεντί (Λέστερ) και οι Νάμε-Λόπι που είναι στα ίδια επίπεδα -ίσως και κατώτερα- του Εντιαγέ.

Ο Καμαρά θεωρείται σίγουρος προς… αποχώρηση για την Εθνική του. Ούτε αυτός όμως αλλά ούτε και ο Εντιαγέ έχουν κάποια ενημέρωση από τις Ομοσπονδίες των χωρών τους. Για την ώρα τουλάχιστον… Αυτή όμως δεν θα αργήσει, με δεδομένο ότι το τουρνουά ξεκινάει σε λιγότερο από έναν μήνα, περιμένοντας στον ΑΡΗ να δουν εάν θα κληθεί τελικά ο Σενεγαλέζος.

Προτεινόμενα Άρθρα