Τρομερή Μίλαν, κάζο για την Μπράγκα!

από AllAboutARIS

Σπουδαία αποτελέσματα έφερε η ολοκλήρωση της πρώτης μέρας των Playoffs του Europa League.

Αρχικά, στο «Σαν Σίρο» η Μίλαν επιβεβαίωσε και με το παραπάνω τον ρόλο του φαβορί, καθαρίζοντας με συνοπτικές διαδικασίες (3-0) τη Ρεν. Δύο τέρματα από τον Λόφτους-Τσικ (32′ και 47′), με τον Λεάο να βάζει την υπογραφή του στο 53′.

Την ίδια ώρα η Μπράγκα, γνώριζε σοκαριστική εντός έδρας ήττα (2-4) από την Καραμπάγκ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 21′ με τον Γιάνκοβιτς. Το γκολ της ισοφάρισης από τον Μπανζά (44′) όχι μόνο δεν αφύπνισε τους Πορτογάλους, αλλά εν συνεχεία είδαν τους Αζέρους να πετυχαίνουν ακόμα τρία τέρματα (54′, 69′ Ζουμπίρ, 65′ Μπενζιά). Το τελικό σκορ που διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στην Μπράγκα, διαμόρφωσε ο Μουτίνιο στο 90’+1′.

Από την πλευρά της η Μπενφίκα επικράτησε 2-1 υποδεχόμενη την Τουλούζ χάρη σε δύο εκτελέσεις πέναλτι του Ντι Μαρία, η δεύτερη στις καθυστερήσεις (68 και 90’+8′). Ενδιάμεσα, στο 75′, οι Γάλλοι μείωσαν με τον Ντέσλερ.

Στο 0-0 έμεινε φιλοξενούμενη από τη Λανς η Φράιμπουργκ.

Υπενθυμίζεται ότι στα Playoffs οι δεύτεροι των ομίλων του Europa League τίθενται αντιμέτωποι (βάσει και της κλήρωσης που έγινε στις 18 Δεκέμβρη) με τους τρίτους από τη φάση των γκρουπ στο Champions League. Ο νικητής κάθε ζευγαριού θα προκριθεί στη φάση των «16» του Europa League, εκεί όπου περιμένουν (για νέα κλήρωση) οι Γουέστ Χαμ, Μπράιτον, Ρέιντζερς, Αταλάντα, Λίβερπουλ, Βιγιαρεάλ, Σλάβια Πράγας και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Προτεινόμενα Άρθρα