Υπάρχει το “τώρα”, υπάρχει και ο Γενάρης…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, υπάρχει παράλληλα και μία μεταγραφική αναζήτηση που “τρέχει και με τον επιθετικό σε πρώτο πλάνο.

Ακόμα είναι νωρίς αλλά στην Αλκμήνης υπάρχει μία πρώτη προεργασία και με ιδανικό σενάριο να έρθει παίκτης στη Θεσσαλονίκη μέσα στον Δεκέμβριο, όπως συνέβη δηλαδή και με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Το βάρος πέφτει ήδη σε παίκτες που ανήκουν σε ομάδες, άρα και με μία ικανοποιητική αγωνιστική ετοιμότητα σε σχέση με όσους βρίσκονται ακόμα στο “καλάθι” των ελεύθερων.

Ο ερχόμενος Ιανουάριος θα φέρει σίγουρα έναν φορ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ίσως όμως να μην είναι και η μοναδική προσθήκη που θα γίνει από τους “κιτρινόμαυρους”.

Η διαφορά βέβαια αυτής της κίνησης με ενδεχόμενες άλλες είναι ότι οι δεύτερες θα εξαρτηθούν από πιθανές ανακατατάξεις στο ρόστερ. Υπάρχουν παίκτες που διανύουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, άλλοι που ήδη προβληματίζουν (πχ. Πάβιτσιτς) όπως και ένα κενό που υπάρχει στα στόπερ μετά τον τραυματισμό του Βέλεθ.

Ειδικά στην τελευταία περίπτωση ο ΑΡΗΣ ήθελε να κάνει ακόμα μία προσθήκη το περασμένο καλοκαίρι. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται αυτό να γίνει τον χειμώνα, ίσως όμως να επηρεαστεί και από την επιστροφή του Ισπανού που αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμος στις αρχές Ιανουαρίου εάν όλα κυλήσουν ομαλά με την αποθεραπεία του.

Προτεινόμενα Άρθρα