Φινάλε προετοιμασίας, αποφάσεις κι όλα δείχνουν… rotation

από AllAboutARIS

Έπειτα από το ρεπό της Πέμπτης, οι παίκτες του ΑΡΗ επέστρεψαν από χθες και πάλι στις προπονήσεις και ουσιαστικά μπήκαν σε μια μίνι προετοιμασία για το αυριανό (3/3, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας, με την ιδιαιτερότητα ότι γίνεται λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) με τον Παναιτωλικό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτή η παράμετρος θα επηρεάσει τις επιλογές για την ενδεκάδα από τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νταρίντα και Σαμόρα που είναι τιμωρημένοι. Ακριβής εκτίμηση για την ενδεκάδα δεν μπορεί να γίνει ακόμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο πλαίσιο ότι ακολουθεί ο ημιτελικός με την ομάδα του Αγρινίου.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι παίκτες όπως οι Μορόν, Οντουμπάτζο, Βέλεθ, Μάνου Γκαρθία και ίσως και ο Σουλεϊμάνοφ, μείνουν στον πάγκο, προκειμένου να είναι φρέσκοι για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης.

Η προετοιμασία των Κιτρινόμαυρων θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι με μία προπόνηση στο Δασυγένειο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Προτεινόμενα Άρθρα