Φύγε εσύ, έλα εσύ: Τι έδωσε, τί πήρε και τί… δεν έχει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεταγραφές… τέλος. Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και ο ΑΡΗΣ αν μη τι άλλο ήταν παραπάνω από δραστήριος από τον Ιούνιο μέχρι και σήμερα. Οχι με την ίδια συχνότητα πάντως.

Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα έγιναν 13 μεταγραφές και μετά… φρένο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όταν ακολούθησαν ακόμα πέντε κινήσεις για να φτάσει αισίως τις 18!

Πάμε όμως να δούμε τί πήρε η ομάδα ανάλογα με κάθε γραμμή της ενδεκάδας

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Λευτέρης Χουτεσιώτης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Αντώνης Αηδόνης, Βαλεντίνο Φατόρε, Μάρτιν Μοντόγια, Φραν Βέλεθ, Φράνκο Φεράρι, Ροναλντ Ματαρίτα

ΜΕΣΟΙ: Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, Νέβεν Τζούρασεκ, Μπίργκερ Βερστράτε, Ζαν Ζουλ, Ρούμπεν Πάρντο,

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Λορέν Μορόν, Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον, Σάπι Σουλεϊμάνοφ, Κίκε Σαβέριο, Αλβάρο Σαμόρα, Τζόναθαν Μενέντες

Ο ΑΡΗΣ προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές σε όλες τις γραμμές του και με την επιθετική να είναι ακόμη μία χρονιά στο επίκεντρο.

Τι έδωσε

Εδώ ο ΑΡΗΣ κάνει… black jack. Συνολικά 21 παίκτες αποχώρησαν από το ρόστερ της περσινής σεζόν. Πωλήσεις, ελεύθεροι, δανεικοί συνθέτουν στο σκηνικό σε όλες τις γραμμές της ενδεκάδας.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μάριος Σιαμπάνης, Γιώργος Καρακασίδης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σαλέμ Εμπακατά, Νικολά Ενκουλού, Μπράντλεϊ Μαζικού, Μάρβιν Πίρσμαν, Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, Κωνσταντίνος Τανούλης, Χρήστος Μαρμαρίδης

ΜΕΣΟΙ: Πίτερ Ετέμπο, Μπράιαν Νταμπό, Ραφαήλ Σγούρος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Άντρε Γκρέι, Λουίς Πάλμα, Ματέο Γκαρσία, Χουάν Ιτούρμπε, Ράφαελ Καμάτσο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ζερβίνιο, Ιζέτ Χαΐροβιτς, Χρήστος Χατζηιωάννου.

Εδώ υπάρχουν πιο συγκεκριμένα δέκα πωλήσεις, Πάλμα, Χρυσόπουλος, Γκαρσία, Μαζικού, Εμπακατά, Τανούλης, Σγούρος, Καρακασίδης, Χατζηιωάννου και Χρυσόπουλος, με κάποιες να έχουν δρομολογηθεί από τα ξεκινήματα ακόμα της περσινής σεζόν και άλλες στην πορεία.

Τί δεν πήρε…

Φυσικά και υπάρχουν κάποια κενά ακόμα. Πρώτο και καλύτερο αυτό δίπλα στον Λορέν Μορόν, ο οποίος είναι μόνος στην κορυφή της επίθεσης.

Επίσης ο ΑΡΗΣ δεν πήρε έναν τρίτο τερματοφύλακα, όπως επίσης έναν ακόμα εξτρέμ για τον οποίο δεδομένα ψαχνόταν τις προηγούμενες εβδομάδες ώστε να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Πάλμα. Κινήσεις για τις οποίες πλέον θα ψαχτεί στην αγορά των ελεύθερων.

 

Προτεινόμενα Άρθρα