«Χαλάει» του Κάρλσον στην Γκέτεμποργκ!

από AllAboutARIS

Σε… ναυάγιο οδηγήθηκε η μετακίνηση του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον στην Γκέτεμποργκ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα γράφει ο σουηδικός Τύπος τις τελευταίες ώρες.

Ο 29χρονος εξτρέμ που ήταν έτοιμος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, προς το παρόν, δεν θα επιστρέψει στην ομάδα, απ’ όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρουν οι Σουηδοί, αν και η συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών (παίκτης, Γκέτεμποργκ, ΑΡΗΣ και Ουράβα Ρεντς) ήταν οριστική, η μεταγραφή θα «χαλάσει». Δίχως να δίνονται περισσότερες διευκρινίσεις, τα ρεπορτάζ μιλούν για φορολογικούς λόγους, που δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Μάλιστα, υπάρχουν δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Γκέτεμποργκ, Χάκαν Μιλντ, ο οποίος τονίζει ότι σε αυτή τη μεταγραφική περιόδου, η ομάδα του δεν θα πάρει τον Κάρλσον.

“Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Ντέιβιντ, αλλά δεν καταφέραμε να λύσουμε ένα πρόβλημα. Αυτή είναι η κατάσταση. Είχαμε έναν καλό διάλογο. Για την ώρα ο Κάρλσον δεν θα πρέπει να σχετίζεται με μας. Τίποτα δεν θα γίνει αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Τι θα συμβεί στο μέλλον, δεν μπορώ να γνωρίζω”, είπε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα Άρθρα