“Ψυχωμένη” ανατροπή από την Ίντερ (hls)

από AllAboutARIS

Το φορτίο της διαδοχής του Αντόνιο Κόντε ήταν εκ προοιμίου βαρύ για οποιονδήποτε προπονητή, αλλά ο Σιμόνε Ιντζάγκι δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα στον πάγκο της Ίντερ, καθώς οι «νερατζούρι» έφτασαν σε νέα εντυπωσιακή νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στη Φιορεντίνα με σκορ 3-1 μέσα στη Φλωρεντία.

Η αναμέτρηση ήταν όσο δύσκολη προϊδέαζε το όνομα του αντιπάλου των πρωταθλητών, κάτι που αποδείχθηκε από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι «βιόλα» προηγήθηκαν με γκολ του Σοτίλ, δείχνοντας έτοιμοι να καταστρέψουν την αήττητη πορεία των φιλοξενούμενων.

Παρ’ όλα αυτά, η Ίντερ έδειξε ότι δεν έχει χάσει σε καμία περίπτωση τη νοοτροπία νικητή που έχει «χτίσει» και στο δεύτερο ημίχρονο παρέσυρε τους «βιόλα». Η αρχή έγινε στο 52’, όταν ο Νταρμιάν έκανε το 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Τζέκο από εκτέλεση κόρνερ ολοκληρώθηκε ανατροπή.

Το τελικό σκορ έγραψε ο Πέρισιτς στο 87’, οδηγώντας την Ίντερ στην τέταρτη νίκη της σε πέντε αναμετρήσεις και έστω με ματς περισσότερο από τη Νάπολι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προτεινόμενα Άρθρα