Όταν έχεις μάθει να κερδίζεις με τον διαιτητή, το 60-40 υπέρ σου, μοιάζει αδικία… (vid)

από AllAboutARIS

Ο ΠΑΟΚ δεν είπε το παραμικρό για τους ορισμούς των Ελλήνων διαιτητών στο ντέρμπι όταν έγιναν γνωστά το ονόματα τους.  Μετά το ματς ο Λουτσέσκου όπως συνηθίζει, έκανε παράπονα για τον Παπαπέτρου αλλά επέλεξε μία φάση όπου υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ στον Ντουκουρέ, πριν δοθεί το φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ.

Αν αδικήθηκε κάποια ομάδα από τον Παπαπέτρου αυτή είναι ο ΑΡΗΣ μιας και δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βιειρίνια για το μαρκάρισμα στον Μοντόγια.

Ο Λουτσέσκου ζήτησε και ένα φάουλ στα τελευταία λεπτά πάνω στον Ζίφκοβιτς αλλά μάλλον δεν είχε δει τα ριπλέι από τα ανύπαρκτα φάουλ που πήραν οι παίκτες του έξω από την περιοχή του ΑΡΗ κάνοντας… βουτιές.

Όλοι γνωρίζουμε πως οι «φωνές» γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους. Στην ουσία του πράγματος ο Παπαπέτρου έδωσε τα… σπόρια στον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί.

Όταν έχεις συνηθίζει πέρυσι να σφυρίζουν υπέρ σου 80-20 και τρία παιχνίδια να τα κερδίζεις με τα σφυρίγματα ή τα… μη σφυρίγματα των διαιτητών (κόκκινη και πέναλτι σε Κουλιεράκη απέναντι στον Ματέο Γκαρσία, ανύπαρκτο πέναλτι στο Βικελίδης) τότε στο 60-40 υπέρ σου, νιώθεις και αδικημένος.

Έτσι άλλωστε… μάθαν από παιδιά.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα