Ο Πλατέλλας που χαίρεσαι να βλέπεις!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ηγετική παρουσία στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη από τον μεσοεπιθετικό των “κιτρινόμαυρων”

Ο Μάρκος Ντούνης ήταν εκείνος που σήμανε την αντεπίθεση του ΑΡΗ στο Ηράκλειο για να έρει η ανατροπή και η νίκη επί του Εργοτέλη. Αυτός όμως που ξεχώρισε και έβαλε την σφραγίδα του στον προχθεσινό αγώνα, ήταν δίχως αμφιβολιά ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε την πιο “γεμάτη” εμφάνιση του με τη φανέλα του ΑΡΗ. Δεν ήταν μόνο το νικητήριο γκολ. Κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ήρθε η ισοφάριση, ενώ οι… φαρμακερές σέντρες του ταλαιπώρησαν την άμυνα των γηπεδούχων και δημιούργησαν κλασσικές ευκαιρίες για την ομάδα. Χωρίς βέβαια να παραλείπουμε τα απίστευτα τρεξίματα, το πείσμα και το πάθος που έβγαλε.

Ο ΑΡΗΣ φέτος βασίζεται στη δύναμη του ως σύνολο. Ο Πλατέλλας όμως αποτελεί το πιο βαρύ “χαρτί” του ρόστερ και ίσως ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να με μία ενέργειά του να κρίνει αγώνες. Το έδειξε με την προχθεσινή του εμφάνιση, με τους ανθρώπους του ΑΡΗ φυσικά να τρίβουν τα χέρια τους και να περιμένουν ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον από την… επένδυση της τελευταίας στιγμής την οποία πραγματοποίησαν.

Προτεινόμενα Άρθρα