Βλέπει ΑΡΗΣ-Σπάρτη ο Παπαδόπουλος

από AllAboutARIS

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο ο ομογενής επιχειρηματίας και χορηγός της ΠΑΕ προκειμένου να παρακολουθήσει τον εντός έδρας αγώνα με την Σπάρτη αλλά και να συνομιλήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές λόγω επαγγελματικού φόρτου, ο Τομ Παπαδόπουλος κατάφερε τελικά να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να έρθει στην Ελλάδα. Ο ομογενής επιχειρηματίας και χορηγός της ΠΑΕ θα βρίσκεται, καλώς εχόντων των πραγμάτων στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και την Κυριακή θα παρακολουθήσει από κοντά τον εντός έδρας αγώνα του ΑΡΗ με την Σπαρτη για την 15η αγωνιστική. Αυτή θα είναι η πρώτη γεύση που θα πάρει από την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης μετά την σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την ΠΑΕ, τον περασμένο Οκτώβριο. Παράλληλα θα έχει επαφές με τον Θόδωρο Καρυπίδη και για το πρότζεκτ των Ακαδημιών που επεξεργάζονται να δημιουργήσουν στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με fund στο οποίο συμμετέχουν αμερικανοί. Μόλις πρόσφατα μάλιστα κάτι ανάλογο ξεκίνησε στην Αγγλία με την Τζίλινχαμ.

Η επίσκεψη του Τομ Παπαδόπουλου γίνεται ακριβώς τέσσερις μήνες μετά την συνάντησή τους επί αμερικάνικου εδάφους, όπου έπεσε για πρώτη φορά ο σπόρος της συνεργασίας και συνάφθηκε η χορηγική συμφωνία. Από την ΠΑΕ πάντως κρατούν χαμηλούς τους τόνους, εξακολουθούν να λένε ότι στην παρούσα φάση η συνεργασία τους στον ΑΡΗ αφορά μόνο την χοπρηγία και τίποτα άλλο, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, το καλοκαίρι και εφόσον η ομάδα πετύχει τη ανοδό της, η συνεργασία να επεκταθεί και σε άλλους τομείς. Η παραμονή του Τομ Παπαδόπουλου στην Ελλάδα θα είναι σύντομη μιας και την Δευτέρα θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα