"Ενεση" ψυχολογίας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ στη Βέροια κέρδισε ένα παιχνίδι που θεωρητικά ήταν εύκολο και σε βάθος χρόνου μπορεί να τον βοηθήσει να κερδίσει ξανά έναν παίκτη του. Και συγκεκριμένα τον Γιάννη Πασά

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός τη φετινή σεζόν προσπάθησε να προσαρμοστεί σε μία θέση την οποία δεν γνωρίζει. Δηλαδή αυτή του επιτελικού μέσου. Δεν τα κατάφερε όμως και σε συνδυασμό με ένα φυσιολογικό ντεφορμάρισμα που πέρασε, είδε τον Δημήτρη Σπανό να τον αφήνει στον πάγκο για δύο παιχνίδια. 

Η απουσία του τιμωρημένου Πλατέλλα φαινόταν ότι θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί μετά από καιρό στη φυσική του θέση, όπως έδειχναν και οι δοκιμές του Σπανού τις προηγούμενες ημέρες. Η ανατροπή όμως ήρθε τις τελευταίες δύο ημέρες, με τον 48χρονο τεχνικό να δοκιμάζεται στα άκρα από τον 48χρονο τεχνικό και εν τέλει να ξεκινάει βασικός, αφήνοντας τον Πασά και πάλι στον πάγκο. 

Η εξέλιξη του αγώνα βέβαια τον επανέφερε στην ενδεκάδα ως αλλαγή και στο 89′ βρέθηκε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή για να λυτρώσει τον ΑΡΗ και να του χαρίσει τους τρεις βαθμούς. Ενα γκολ που σίγουρα είναι σημαντικό για την ομάδα και μπορεί να αποδειχθεί το ίδιο σημαντκό και για αυτόν κυρίως ψυχολογικά, στην προσπάθεια του να κερδίσει ξανα μία θέση στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Προτεινόμενα Άρθρα