Σάντσες: "Να κατακτήσω τα πάντα με τη Γιουνάιτεντ"

από AllAboutARIS

Ο Αλέξις Σάντσες ήταν ξεκάθαρος για τους στόχους του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Τα θέλει όλα! Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ και ό,τι άλλο διεκδικήσει η ομάδα στην Ευρώπη! Τα πάντα…!

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για τη δυναμική του συλλόγου, τη διαφορά του από τις άλλες μεγάλες ομάδες της Αγγλίας και δεν έκρυψε τη βαθιά του επιθυμία να σηκώσει όλες τις κούπες που θα διεκδικήσουν στο εξής οι «κόκκινοι διάβολοι»!

«Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τότε που ήμουν νέος – και δεν το λέω επειδή πλέον βρίσκομαι εδώ, άλλωστε είμαι ειλικρινής και λέω πάντα την αλήθεια- είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία. Αυτό πιστεύω! Υπάρχουν και άλλες μεγάλες ομάδες, όπως η Άρσεναλ στην οποία αγωνίστηκα. Πρόκειται για τεράστιο σύλλογο και κατάφερα να παίξω και εκεί! Ερχόμενος όμως εδώ και κοιτάζοντας το σήμα σκέφτηκα αμέσως ότι η Γιουνάιτεντ οφείλει να τα κατακτήσει όλα, διότι είναι τόσο μεγάλος σύλλογος! Το σήμα της τα λέει όλα», ήταν το πρώτο σκέλος των δηλώσεων του Χιλιανού επιθετικού, ο οποίος πρόσθεσε πως:

«Ήρα εδώ για να κατακτήσω τρόπαια! Έφυγα από την Άρσεναλ επειδή ήθελα να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και να μάθω περισσότερα, παίρνοντας εμπειρίες από μία νέα ομάδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τεράστιος, παγκόσμιος σύλλογος! Ήρθα εδώ για να κατακτήσω τα πάντα! Διαφορετικά δεν θα ερχόμουν…»!

Προτεινόμενα Άρθρα