Η Ρεάλ των… ανατροπών (vid)

από AllAboutARIS

Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε ημέρες η Ρεάλ Μαδρίτης ανέτρεψε προβάδισμα αντιπάλου και με εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπέτις με 3-5.

Aν μη τι άλλο τώρα που η σεζόν αρχίζει να καίει, η Ρεάλ Μαδρίτης βγάζει ξανά σφυγμό, νεύρο και αποφασιστικότητα.

Λίγες ημέρες μετά το ηχηρό 3-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν, που προηγήθηκε στην Μαδρίτη, η «βασίλισσα» έκανε ακόμα μία ανατροπή με ανάλογα δύσκολες συνθήκες.

Μπορεί η Μπέτις να πήγε στο ημίχρονο, προηγούμενη στο σκορ με 2-1, όμως η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν με καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο έφτασε στο 3-5, που την φέρνει στον πόντο από την τρίτη Βαλένθια με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, όταν ο Ασένσιο με υπέροχη κεφαλιά έκανε από νωρίς το 0-1 (11’), όμως η εξέλιξη στράβωσε εντελώς.

Η «βασίλισσα» έχασε με τράβγημα στο ημίωρο τον Μαρσέλο και πριν προλάβει να συνέλθει βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Μία κεφαλιά του Μαντί (34’) κι ένα αυτογκόλ του Νάτσο (37’) γύρισαν τούμπα τα πράματα με την Μπέτις να παίζει υπέροχο επιθετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, καθηλώνοντας το κοινό της.

Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης θύμωσε και εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική στην επανάληψη. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο, ο Σέρχιο Ράμος (50’) και ο Μάρκο Ασένσιο (59’) έδωσαν ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει την πινελιά του για το 2-4 (65’).

Το γκολ του Σέρχιο Λεόν (85’, 3-4) έδωσε ξανά ελπίδες στην Μπέτις, όμως στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπενζεμά έβαλε την τελική σφραγίδα στο χορταστικό 3-5 για την «βασίλισσα».

Προτεινόμενα Άρθρα