Πρώτη φορά στη Σεβίλλη η Γιουνάιτεντ, "διψάει" για εκδίκηση η Ρόμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το δεύτερο πιάτο του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται με σπουδαίες αναμετρήσεις, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτνετ να ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Σεβίλλη και τη Ρόμα να διψάει για εκδίκηση από τη Σαχτάρ.

Σήμερα διεξάγεται το δεύτερο πιάτο της εβδομάδας με τα δύο τελευταία ζευγάρια των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο τελευταίες κατόχους του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να λύνουν για πρώτη φορά τις διαφορές τους και τη Ρόμα να ταξιδεύει στο Ντόνετσκ… διψασμένη για εκδίκηση.

Στο Σάντσεθ Πιθχουάν Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους, με τους Ανδαλουσιάνους να αντιμετωπίζουν αγγλική ομάδα για δεύτερη συναπτή φορά στη φάση των 16, μετά τον περυσινό τους αποκλεισμό από τη Λέστερ (2-1,0-2) και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την επιστροφή τους στους 8 για πρώτη φορά από το 2014.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν δίχως τους Καρίσο και Κιερ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να μην έχει στη διάθεσή του τους Ρόχο, Φιλ Τζόουνς, Φελαϊνί και Ιμπραΐμοβιτς.

Όσον αφορά την αναμέτρηση της Σαχτάρ με τη Ρόμα, οι “τζιαλορόσι” ταξιδεύουν αποφασισμένοι για εκδίκηση επτά χρόνια μετά τον εκκωφαντικό αποκλεισμό τους από τους Ουκρανούς το 2011 στη φάση των 16 (3-2, 3-0), τη σεζόν που η Σαχτάρ έφθασε μέχρι και τον ημιτελικό μένοντας εκτός από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα, με τη Ρόμα να προκρίνεται για τελευταία φορά στους 8 το 2008.

Η Σαχτάρ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μαλίσεβ και Ντάριο Σρνα, με τον Ντι Φρανσέσκο να μην υπολογίζει στους  Κάρσντορπ, Γκοναλόν και Πελεγκρίνι, με τον Φλορέντσι να είναι αμφίβολος λόγω αρρώστιας.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα