Η εμπειρία και τα… σίγουρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μπούρμπος, Βαλεριάνος και Ιντζόγλου θα είναι τα νέα πρόσωπα για τον ΑΡΗ στο αυριανό παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Με την επάνοδο τους στην αγωνιστική δράση, οι τρεις ποδοσφαιριστές θα πάρουν και φανέλα βασικού από τον 48χρονο τεχνικό. Και ο Μπούρμπος δίκαια είναι αυτός που… κάπως ξεχωρίζει.

Σε μία περίοδο που ο Τζανακάκης αποτελεί μία σταθερή επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Σπανός φαίνεται ότι θα επαναφέρει τον Μπούρμπο μετά από αρκετές αγωνιστικές, ποντάροντας κυρίως στην εμπειρία που μπορεί να φέρει σε ένα παιχνίδι όπως το αυριανό. 

Στα αριστερά ο Κανακούδης ναι μεν τα πήγε αρκετά καλά στο πρώτο του φετινό ματς αλλά τελικά θα επιλεχθεί ο Βαλεριάνος, Απόφαση που λογικά έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο 25χρονος μπακ γνωρίζει καλύτερα την ομάδα και… κουμπώνει στη χημεία της άμυνας έχοντας θέση βασικού από την αρχή της σεζόν και με καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Με εξαίρεση φυσικά τα… αχρείαστα νεύρα του. Χωρίς να αναιρούν όλα αυτά βέβαια το γεγονός ότι ο Κανακούδης θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει μία αξιόπιστη επιλογή. 

Οσον αφορά τα χαφ, η επιλογή του Ιντζόγλου έχει να κάνει με τη χημεία που έχει στο κέντρο μαζί με τον Μουμίν. Αγωνιζόνται μαζί άλλωστε από την αρχή της σεζόν και βρισκονται με… κλειστά μάτια πλέον. Συν ότι ο Νίκιτς θα έχει ξανά την ευκαιρία του στα δύο επόμενα ματς από τα οποία θα απουσιάσει ο Μουμίν λόγω τιμωρίας. 

Προτεινόμενα Άρθρα