Το Παναχαϊκή-ΑΡΗΣ με αριθμούς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται αύριο στην έδρα της Παναχαϊκής, με στόχο τη νίκη και το AllAboutARIS, καταγράφει τις στατιστικές επιδόσεις των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Οι “κίτρινοι”, θα μεταβούν στην Πάτρα για ν’ αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θέλει το “τρίποντο” της νίκης, προκειμένου να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου.

Ο ΑΡΗΣ, βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στην κορυφή της βαθμολογίας, μετρώντας μέχρι στιγμής 53 βαθμούς με απολογισμό 16 νίκες και 5 ισοπαλίες. Από την πλευρά της η Παναχαϊκή, είναι στους 46 βαθμούς με 14 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Οι κίτρινοι υπερτερούν και σε παραγωγικότητα (38 γκολ έναντι 29 των Πατρινών) ενώ διαθέτουν και καλύτερη άμυνα (6-11). Επίσης, το ποσοστό ευκαιριών της ομάδας του Δημήτρη Σπανού, είναι υψηλότερο από αυτό της Πανχαϊκής (57,96% – 42,05%). 

Ο ΑΡΗΣ, όπως αποτυπώνεται στην στατιστική και όπως απέδειξε και στον Α΄ γύρο, είναι καλύτερη ομάδα από την Παναχαϊκή και καλείται την Κυριακή να το επιβεβαιώσει ξανά με μία νίκη μέσα στην Πάτρα.

Προτεινόμενα Άρθρα