"Όταν έμαθα ότι έκλεισα στην Μπάρτσα, πήρα τον μπαμπά μου και έκλαιγα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Στην πρώτη του συνέντευξη αφού έγινε παίκτης της Μπαρτσελόνα, ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε για τις πρώτες του μέρες ως «Μπλαουγκράνα» και την απόφαση να πάει στο «Καμπ Νου».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο κομμάτι που παρέθεσε η «Marca» στη διαδικτυακή της έκδοση:

Για το πώς είναι οι πρώτες μέρες στην Μπάρτσα: «Περνάω καλά. Πολύ καλά. Με πολύ άγχος, πολλή πίεση για να τα πετύχω όλα. Ανυπομονούσα να τελειώσουν οι διακοπές μου, για να ξεκινήσω στην νέα μου πρόκληση. Και η αλήθεια είναι πως όλοι στα αποδυτήρια με υποδέχθηκαν υπέροχα. Παίκτες, προπονητήες και ιατροί. Το απολαμβάνω και ελπίζω να πάρω σύντομα θάρρος για να μιλάω πιο πολύ, να είμαι ο εαυτός μου και να το διασκεδάζω».

Για τη στιγμή, όπου έμαθε ότι είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα: «Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και άρχισα να κλαίω από χαρά, γιατί τελείωσαν όλα. Ήμουν με τους φίλους μου, τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Ήταν μια υπέροχη στιγμή».

Για την υποδοχή που θα έχει από τους οπαδούς της Ατλέτικο: «Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Με αγάπησαν πολύ και όταν κάποιος φεύγει, μπορεί να πονέσεις. Είναι το ίδιο με τη Σοσιεδάδ. Η πρώτη μου επίσκεψη δεν ήταν εύκολη, αλλά πάντα θα έχω τις δύο ομάδες στην καρδιά μου, γιατί μου έδωσαν πολλά».

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS στο YouTube.

X