Οι "σίγουροι" και η επίθεση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κλειστά τα χαρτιά του Τερζή όσον αφορά τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ

Με τα γνωστά ερωτηματικά στην επίθεση ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του ΑΡΗ για την αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Για ακόμη μία αγωνιστική το ενδιαφέρον στρέφεται στις θέσεις πίσω από τον φορ και τις τελικές δοκιμές του Τόλη Τερζή, μετά από πολλές δοκιμές τις προηγούμενες μέρες. 

Φετφατζίδης, Μαντσίνι και Ντιγκινί είναι οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν, με τον Αργεντινό να “παίζει” και για τον άξονα σε περίπτωση που πάρει φανέλα βασικού.

Στην άλλη περίπτωση που ο Γκάμα ξεκινήσει θα μείνει εκτός ένας εκ των Ντιγκινί ή Μαντσίνι, με τον Φετφατζίδη να σταθεροποιείται στα δεξιά ενώ ο Λάρσον έχει λιγότερες πιθανότητες αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί και η δική του περίπτωση από την στιγμή που εμφανίστηκε πολύ ανεβασμένος μέσα στην εβδομάδα. 

Στην υπόλοιπη ενδεκάδα η μοναδική αλλαγή θα είναι αυτή του Βέλεθ ο οποίος θα επιστρέφει στα στόπερ δίπλα στον Ρόουζ, με τους Σούντγκρεν και Κόρχουτ να συπληρώνουν την τετράδα μπροστά από τον Κουέστα. Σάσα-Ματίγια θα είναι το δίδυμο στα χαφ και ο Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα