"Χάσαμε το μυαλό μας – Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απογοητευμένος και προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Τόλης Τερζής στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ

Ο προπονητής του ΑΡΗ δεν κρύφτηκε πίσω από την καθολική υπεροχή του ΑΡΗ στην επανάληψη και εστίασε στην εικόνα της ομάδας από το 15′ και μετά, όπως επίσης και στα τραγικά λάθη που πραγματοποίησε ανασταλτικά. 

Για τον αγώνα: “Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και είναι αδικαιολόγητο, είναι από το 15′ και μετά. Χάσαμε το μυαλό και την συγκέντρωσή μας. Κάναμε λάθη και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας ισοφαρίσει. Δεν το έχουμε ξαναδεί. Μιλάμε για ποιοτικούς παίκτες. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο, ηρεμήσαμε τα παιδιά. Στο δεύτερο άλλαξε το πρόσωπό μας. Δημιουργήσαμε φάσεις ξανά και ξανά. Κάναμε τα πάντα. Το μόνο που δεν κάναμε ήταν να πετύχουμε γκολ. Και σε μία φάση αδράνειας, την μοναδική που μπήκε η ΑΕΛ στην περιοχή μας, δεχθήκαμε το γκολ. Συνεχίσαμε την προσπάθεια αλλά δεν πετύχαμε το γκολ”.

Σε συνέχεια της αρχικής του τοποθέτησης, ανέφερε:Χάσαμε το μυαλό μας. Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη για το δικό μας επίπεδο και δώσαμε δικαίωμα να μας ισοφαρίσει η ΑΕΛ”.

Για το ντεμπούτο των Μπα και Ντουάρτε:Τα παιδιά τις τελευταίες μέρες δουλεύουν πολύ καλά. Ημουν ανάμεσα στους δύο. Ο Μπα έχει πιο αμυντικές ικανότητες από τον Ντουάρτε. Ηταν το πρώτο τους ματς, δεν είχαν ρυθμό και το ξέραμε. Αποφασίσαμε να ξεκινήσει ο Μπα”.

Για τη φάση του πέναλτι: “Νομίζω ήταν πέναλτι. Χτύπησε στο χέρι του. Δεν ξέρω αν είδε κάτι νωρίτερα”

Για την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας:Δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει άγχος. Δεν είναι καλή αυτή η συγκομιδή. Από εκεί και πέρα πρέπει να δουλέψουμε”.

Για τους Σούντγκρεν και Κόρχουτ: Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές μας. Αυτοί είναι οι παίκτες μας και πρέπει να τους βελτιώνουμε. Προσπαθούν και οι δύο. Ολοι κάνουμε λάθη. Απλά τα λάθη των αμυντικών φαίνονται παραπάνω”.

Προτεινόμενα Άρθρα