Αστειότητες Ξάνθης για την…ξεφτίλα με τα εισιτήρια

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

H δικαιολογία της αντιπάλου του ΑΡΗ για την μη παραχώρηση εισιτηρίων

Σε ένα παιχνίδι όπου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν είχε λάβει εισιτήρια και οι φίλοι του ΑΡΗ βρέθηκαν στο γήπεδο μεμονωμένα, η ΠΑΕ Ξάνθη κάνει λόγο για πλαστά εισιτήρια και ευθύνη της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ για το συγκεκριμένο γεγονός. Μία ευθύνη που, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της προσεχούς αντιπάλου του ΑΡΗ, αποτελεί την κύρια δικαιολογία για την μη παραχώρηση εισιτηρίων στο παιχνίδι της φετινής  Superleague 1. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ Ξάνθη ενημερώνει τον κόσμο του Αρη, εφόσον η ΠΑΕ Αρης δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ Αρης είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα Ξάνθη-Αρης.

 
Η ΠΑΕ Αρης δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ Αρης με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ Ξάνθη και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια”. 

…Αλήθεια στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ υπήρχε ανάλογο κρούσμα ή απλά…άνοιξαν την πόρτα;

Προτεινόμενα Άρθρα