Ώρα διαχείρισης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η προτεραιότητα που δίνεται, φυσιολογικά, στον Βόλο και το ματς με τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού.

Οι υποχρεώσεις του ΑΡΗ για το 2019, ολοκληρώνονται με μία ιδιαιτερότητα για πρώτη φορά την φετινή σεζόν. Και αυτή είναι τα δύο παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μέσα σε μόλις τρεις μέρες.

Τα παιχνίδια με Βόλο και Παναθηναϊκό συνθέτουν ένα δύσκολο τριήμερο για τον ΑΡΗ. Ειδικά από την στιγμή που στο ένα η ανάγκη για την νίκη είναι επιτακτική ενώ το άλλο πρόκειται για ντέρμπι. Και μάλιστα στην Αθήνα.

Ο Μίχαελ Ένινγκ καλείται να προετοιμάσει την ομάδα για το ματς κόντρα στους Θεσσαλούς, έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού του και τους “πράσινους”. Οι επιλογές του έτσι κι αλλιώς είναι συγκεκριμένες, συν ότι υπάρχουν παίκτες με τους οποίους απαιτείται ειδική διαχείριση από την στιγμή που είναι δύσκολο να βγάλουν δύο 90λεπτα μέσα σε τρεις μέρες.

Το ιδανικό για τον ΑΡΗ λοιπόν κόντρα στον Βόλο θα είναι ένα πάρει γρήγορα ένα “καθαρό” σκορ, το οποίο θα του επιτρέψει να κάνει διαχείριση δυνάμεων και ενδεχομένως να κάνει κάποιες αλλαγές που διατηρήσουν συγκεκριμένους παίκτες… φρέσκους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα Άρθρα