Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΡΗΣ και Ένινγκ άνοιξαν νωρίς-νωρίς το το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας του, κάνοντας έτσι την αρχή.

Η καλή διάθεση για την συνέχισή της υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Εεφόσον όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι το φινάλε της σεζόν, τότε τα λόγια θα περάσουν στο χαρτί, ώστε ο Γερμανός να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι. 

Βέβαια δεν είναι μόνο επιθυμία αλλά και συγκεκριμένα πράγματα τα οποία ζήτησε ο Γερμανός από τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Κάποιες προϋποθέσεις τις οποίες έθεσε ο Γερμανός και θέλει να υλοποιηθούν εφόσον συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. 

Από τις πιο βασικές για αυτόν, είναι η διατήρηση του ίδιου τεχνικού τιμ. Δηλαδή η παραμονή των Τόλη Τερζή και Λάζαρου Βαρδάκη στο πλευρό του, αφού μαζί με αυτούς έχει καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα για την ομάδα από τον περασμένο Οκτώβριο και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία τους στο πλευρό του. 

Ειδικά με τον Τερζή η συνεργασία τους είναι πολύ στενή, περνώντας αρκετές ώρες της ημέρας μαζί.

Η διατήρηση του τεχνικού τιμ είναι επιθυμία και του Άγγελου Χαριστέα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς θέλει να δημιουργήσει μία σταθερή κατάσταση σε αυτό το κομμάτι. Επιθυμία την οποία είχε εκφράσει και στο ξεκίνημα της σεζόν. 

Πολύ απλά δεν υπάρχει η πρόθεση για αποχωρήσεις αλλά ενδεχομένως για περαιτέρω ενίσχυση του τεχνικού τιμ. Αυτή εφόσον προχωρήσει θα αφορά τουλάχιστον ένα άτομο, ο οποίος ενδεχομένως να αναλάβει τον ρόλο του αναλυτή και να αποφορτίσει κάπως τον Τερζή από τον μεγάλο φόρτο εργασίας που έχει. Ένα κομμάτι βέβαια το οποίο διαχειρίζεται αρκετά αποτελεσματικά την τελευταία διετία… 

Προτεινόμενα Άρθρα