Λόγια, λόγια, λόγια…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Φραν Βέλεθ… κατάφερε να βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της επικαιρότητας του ΑΡΗ, έστω και αν αποτελεί επίσημα παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η προσφυγή του “έσκασε” χθες το μεσημέρι και πριν καν συμπλρηωθεί μία εβδομάδα από την αποχώρησή του, αλλάζοντας άρδην την άποψη και την αγάπη του κόσμου για αυτόν, παρόλο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους “πράσινους”.

Την μέρα της αποχώρησής του, μίλησε σε αρκετά ΜΜΕ. Ας θυμηθούμε ορισμένες ατάκες του…

AllAboutARIS.com: “Δεν θα ξεχάσω τους… τρελούς οπαδούς μας”
Sport24.gr: “Αγαπήθηκα πολύ στον ΑΡΗ”
Sdna.gr: “Θα είμαι πάντα ένας από εσάς”

Μην ξεχνάμε όμως και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο SUPER 3, βάζοντας πλάτη για αυτόν σε μία περίοδο όπου πολλοί βρέθηκαν απέναντί του λόγω της γνωστοποίησης της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό.

Όπου κι αν μίλησε ο Ισπανός, υποστήριζε με σθένος την αγάπη του για την ομάδα και την τιμή που φόρεσε την φανέλα της. Μόνο που όταν εκφραζόταν με αυτόν τον τρόπο, είχε ήδη κινήσει τις διαδικασίες για προσφυγή ζητώντας 75 χιλιάδες ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και χρήματα που εντάσσονται στην περίοδο της καραντίνας όπου η ομάδα είχε μηδενικά έσοδα και η πλειοψηφία των συμπαικτών του δέχθηκε τις μειώσεις που πρότεινε η ΠΑΕ.

Ένας ολόκληρος οργανισμός στάθηκε στο πλευρό του και έβαλε πλάτη όποτε χρειάστηκε. Τόσο με το οικογενειακό θέμα που αντιμετωπίζει και είναι απόλυτα σεβαστό, όσο και με την κριτική που δέχθηκε μεσούσης της σεζόν για την συμφωνία του με τους “πράσινους”. Ο ίδιος όμως, έξι μέρες μετά την μετακόμισή του στην Αθήνα, έσβησε τα πάντα για 75 χιλιάδες ευρώ και έναν αρχικό δικανονισμό στον οποίο δεν δέχθηκε (καταβολή σε δύο δόσεις), γνωρίζοντας την κατάσταση στην ομάδα και δίχως να της δώσει τουλάχιστον έναν μήνα ώστε να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές της. Την ομάδα που αγάπησε, όπως υποστηρίζει, και η οποία του στάθηκε τόσο πολύ σε αυτήν την διετία… Την ομάδα μέσω της οποίας “διαφημίστηκε” στην Ελλάδα και κέρδισε ένα “παχυλό” συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Δεν είπε κανένας να μην πάρει τα χρήματά του. Επαγγελματίας είναι και τα δούλεψε. Μπορούσε όμως να δείξει καλή θέληση. Οχι να τα χαρίσει όπως έχουν κάνει πολλοί στο παρελθόν. Αλλά βιάστηκε πολύ… 

Μέχρι χθες είχε εξασφαλισμένο ένα ζεστό χειροκρότημα από μερίδα του κόσμου για την πρώτη φορά που θα έρθει ως αντίπλος στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Δυστυχώς όμως για αυτόν, όταν θα πατήσει ξανά στο χορτάρι του “Κλεάνθης Βικελίδης” τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά, αφού το γυαλί ράγισε οριστικά… 

Προτεινόμενα Άρθρα