Πληρώθηκε ο Πορτίγια, τελική ευθεία για την άρση του ban

από Αντώνης Γκάτζιος

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ πλήρωσε τον Κριστιάν Πορτίγια και η άρση του μεταγραφικού μπαν μπήκε στην τελική ευθεία για τον ΑΡΗ.

Όπως είχε αναφερθεί προ ημερών, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει στο ποσό των 350.000 ευρώ. Ο παίκτης πήρε μετρητά 300.000 ευρώ και σε ένα μήνα θα πληρωθεί και τα υπόλοιπα 50.000, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ζήτησε από τον Θόδωρο Καρυπίδη να πληρώσει και την εφορία, όπως κι έγινε! Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ πνέει τα μένεα για τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν είχε άλλη επιλογή από το να πει “ναι” στις απαιτήσεις του. Στον ΑΡΗ έλεγαν ότι “για… ένα μπάνιο στα αποδυτήρια του Ρυσίου θα πάρει 350.000, αυτοί πουλάνε αρειανιλίκι…».

Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές, αφού ο Πορτίγια ήταν αδιάλλακτος. Τελικά το θέμα διευθετήθηκε και σήμερα (27/7) η FIFA θα ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή, προκειμένου να τελειώσει το θέμα των ban για τον ΑΡΗ.

Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν θετική εξέλιξη άμεσα και στο θέμα του Φιορίν Ντουρμισάι, έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε συνολικά πάνω από 1.000.000 ευρώ για να διευθετήσει όλες τις υποθέσεις που αφορούσαν στα ban, ώστε ο ΑΡΗΣ να απαλλαγεί από αυτόν το “βραχνά”.

Προτεινόμενα Άρθρα