Η… καυτή πατάτα της επίθεσης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από την πρώτη στιγμή που ο Άκης Μάντζιος ανέλαβε τις τύχες του ΑΡΗ, ήξερε ότι είχε μπροστά του συγκεκριμένες προκλήσεις.

Ανάμεσα σε αυτές βρισκόταν -και συνεχίζει να βρίσκεται- το κεφάλαιο της επίθεσης.

Η ομάδα φάνηκε αρκετά αδούλευτη σε αυτόν τον τομέα. Χωρίς ξεκάθαρο πλάνο, χωρίς κάτι δουλεμένο και με τον 50χρονο τεχνικό να έχει αρκετή δουλειά μπροστά του. 

Ηδη βέβαια τις προηγούμενες εβδομάδες δουλεύει κάποια κομμάτια, δίνοντας πολύ μεγαλύτερη έμφαση τις δύο προηγούμενες μέρες λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος. 

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να “πατήσει” πάνω στους ρόλους και τον προσανατολισμό που ήδη προσπαθεί να περάσει στην ομάδα, ώστε να βελτιώσει επιθετικά την ομάδα στο τρανζίσιον αλλά και στο σετ παιχνίδι που είναι ο μεγάλος “πονοκέφαλος”. Δηλαδή η προσπάθεια του ΑΡΗ να διασπά “σφιχτές άμυνες και με τον αντίπαλο να περιμένει μονίμως πίσω από την μπάλα, δημιουργώντας γκολ μέσα από το σύνολο, όταν αυτά δεν έρχονται μέσα από ατομικές προσπάθειες των ποιοτικών μονάδων που διαθέτει η ομάδα μεσοεπιθετικά. 

Μία τέτοια κατάσταση αναμένεται να συναντήσει ο ΑΡΗΣ στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου θα χρειαστεί το εύκολο γκολ…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS ΣΤΟ YOUTUBE!

Χ
X