Τζέγκο: Η αποκάλυψη του Αυστραλού για την περιπέτεια υγείας του (vid)

από AllAboutARIS

Αντιμέτωπος με μια σοβαρή ασθένεια βρέθηκε σε νεαρή ηλικία ο Τζέιμς Τζέγκο, μαρτυρώντας σε podcast της Αυστραλίας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Ο Αυστραλός μέσος του ΑΡΗ στην ηλικία των 16 είχε διαγνωσθεί με λέμφωμα του Χότζκιν. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ασθένεια, η οποία προκαλεί καρκίνο σε ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρωπίνου οργανισμού.

“Είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή για όλους, σε όποιο στάδιο της ζωής του κι αν βρίσκεται και νομίζω ότι το σπουδαιότερο στοιχείο που σε βοηθάει να το ξεπεράσεις είναι οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου. Ήμουν πολύ τυχερός που είχαν τον αδελφό μου και τους γονείς μου, που ήταν εκεί.

Είχα τους φίλους μου από το σχολείο, τους προπονητές μου από το ποδόσφαιρο, που πάντα ερχόταν στο σπίτι για να με δουν και είχαν πάρα πολλούς ανθρώπους για να μιλήσω, όταν είχα ανάγκη για κουβέντα ή για να ανέβει η διάθεσή μου.

Νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό για όσους περνούν τέτοιες καταστάσεις, να έχουν κόσμο για να στηριχθούν και ανθρώπους να μιλήσουν”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS ΣΤΟ YOUTUBE!

Χ
X