Υποχρεωμένος για ένα καλό φινάλε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ… κατάφερε να μην σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό και παράλληλα έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει οριστικά την 3η θέση για φέτος.

Η σωρεία χαμένων ευκαιριών κράτησε το 0-0 μέχρι το τέλος του αγώνα, την ώρα που η ΑΕΚ έφευγε επίσης με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη. 

Τα χθεσινά αποτελέσματα διατηρούν την Ένωση σε απόσταση ενός βαθμού από τον ΑΡΗ. Ετσι, καλείται να πάει στο ΟΑΚΑ για να μην χάσει, ώστε να μην απωλέσει τη δεύτερη καλύτερη θέση που μπορεί να κατακτήσει φέτος. 

Αυτή η σκέψη υπάρχει ήδη στο μυαλό όλων των στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος από χθες. Άπαντες αντιλαμβάνονται τη σημασία της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ και το καλό φινάλε που πρέπει να χαρίσουν στους εαυτούς τους αλλά και στον κόσμο της ομάδας, για το… γαμώτο μετά την απώλεια της 2ης θέσης. 

Η Αθήνα φέτος είναι “φιλόξενη” για τους “κιτρινόμαυρους”, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων και την ΑΕΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά μπορούν να αρκεστούν ακόμα και στον βαθμό, αρκεί να παρουσιαστούν σοβαροί και με εικόνα όπως τη χθεσινή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα Άρθρα