"Άστοχη η επιλογή Μούτα"

από AllAboutARIS

"Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης", είπε μεταξύ άλλων ο Ηλιάδης για τον μέχρι πρότινος, τεχνικό διευθυντή της ομάδας

Στην επιλογή του Δημήτρη Μούτα, για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ηλιάδης, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, από τη στιγμή που υπάρχουν και τόστες έντονες αντιδράσεις γύρω από το όνομα του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ χαρακτήρισε άστοχη την τοποθέτηση του κ. Μούτα στο συγκεκριμένο πόστο, λέγοντας: “Εκεί που ομολογώ ότι κάναμε άστοχη κίνηση ήταν στην τοποθέτηση του κ. Μούτα στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Επιχειρήσαμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας για την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά αποδείχθηκε ότι ο κ. Μούτας παρά την διάθεση που είχε δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης.

Του εμπιστευτήκαμε το σχεδιασμό της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή.

Κάποιοι παίκτες που αποκτήθηκαν ήταν ανέτοιμοι, αλλά από τη στιγμή που είναι κεφάλαιο της ομάδας θα πρέπει να προστατευθούν ώστε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Η αλήθεια πάντως είναι  ότι ισχυρός ΑΡΗΣ με δεσμεύσεις στις μεταγραφές δεν γίνεται. Για αυτό προτείναμε στην Super League να μας επιτρέψουν να αποκτήσουμε και δύο ξένους κάτω των 24 χρόνων, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις από τις άλλες ΠΑΕ.

Μόλις τελεσιδικήσει η υπαγωγή στο άρθρο 99 θα παλέψουμε την άρση του εμπάργκο στις μεταγραφές ακόμη και τον Ιανουάριο”.

Προτεινόμενα Άρθρα