Επιβράβευση για Λεμονή

από AllAboutARIS

Ο 18χρονος χαφ αρχίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Μιλίνκοβιτς.

Κάθε μέρα που περνά ο Καλούδης Λεμονής κερδίζει και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο νεαρός αμυντικός μέσος που το περασμένο  καλοκαίρι αναβαθμίστηκε από την Κ20 και έγινε επαγγελματίας συμμετέχοντας στην προετοιμασία στη Βουλγαρία θεωρείται από ανερχόμενα ταλέντα του συλλογου και σταδιακά αρχίζει να πείθει τον σέρβο τεχνικό ότι αξίζει μιας ευκαιρίας. 

Ο Λεμονής με την άφιξη του Μιλίνκοβιτς ήταν μεταξύ των παικτών  για τους υπήρξε εισήγηση να πάνε στην Κ20 ώστε να αποσυμφορηθεί το ρόστερ (οι άλλοι δυο ήταν οι Αντωνιάδης, Γκόλιας). Ο Χαλκιδικιώτης μέσος ήταν ο μόνος που το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα και όχι μόνο αυτό αλλά είναι και από τους πρωταγωνιστές στις τελευταίες καλές εμφανίσεις της 2ης ομάδας του ΑΡΗ.

Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μιλίνκοβιτς που τον… τσέκαρε στα πρόσφατα φιλικά που έδωσε η 1η ομάδα με την Κ20 αλλά και στο φιλικό με την Καστοριά και τον κάλεσε να επιστρέψει στις προπονήσεις της 1ης ομάδας εδώ και 20 μέρες. Η καλή μέρα για τον Λεμονή φάνηκε στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου όταν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά και σήμερα ο 45χρονος τεχνικός τον πήρε για πρώτη φορά και σε αγώνα πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα