Υπάρχει και παρασκήνιο για τα εισιτήρια

από AllAboutARIS

Το θέμα που προέκυψε με τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έχει και αρκετό παρασκήνιο, το οποίο απέφυγε να αναφέρει δημόσια η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην ανακοίνωσή της.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει μερικούς από τους λόγους για τους οποίους δεν θα πάρει εισιτήρια ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν όμως και άλλοι αρκετά σημαντικοί, που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη.

Ο ένας έχει να κάνει με την άρνηση του Παναθηναϊκού να προπληρώσει τα 800 εισιτήρια που θα έπαιρνε. Η λογική «δώστε μας και ότι πουλήσουμε και τα υπόλοιπα σας τα επιστρέφουμε», δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση της «κίτρινη» ΠΑΕ.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΡΗ για 800 εισιτήρια στον αγώνα της Λεωφόρου με την αιτιολογία ότι είναι πουλημένα σε κατόχους των διαρκείας, ενώ ενόχλησε και η άρνηση για παραχώρηση σουίτας στους επίσημους των «κίτρινων» με την ίδια δικαιολογία (ότι έχουν πουληθεί οι σουίτες), την ώρα που οι επίσημοι του Παναθηναϊκού θα δουν το αυριανό παιχνίδι από σουίτα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Βέβαια το θέμα είναι τουλάχιστον αστείο να έχει πάρει τόση έκταση, από τη στιγμή που είναι γνωστή η πάγια θέση τακτική της Αστυνομίας να μην επιτρέπει μετακινήσεις από Θεσσαλονίκη σε Αθήνα και το ανάποδο.

Προτεινόμενα Άρθρα