Ενας… παραλίγο προπονητής του

από AllAboutARIS

Το όνομα του Γιάννη Αναστασίου, που αύριο θα τεθεί αντίπαλος του ΑΡΗ, απασχόλησε έντονα πέρσι τους «κίτρινους», ωστόσο συμφωνία δεν προέκυψε ποτέ.

Από τα ονόματα που απασχόλησαν τις περσινές διοικήσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις αλλαγές που έγιναν στον πάγκο της ομάδας ήταν αυτό του Γιάννη Αναστασίου. Δύο φορές το όνομα του Έλληνα τεχνικού απασχόλησε το ρεπορτάζ του ΑΡΗ.

Η πρώτη ήταν μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Κατσαβάκη, ωστόσο οι «κίτρινοι» κατέληξαν σε μία επιλογή εκ των έσω με το τεχνικό δίδυμο Πασιαλή-Μπουγιουκλή. Τη φημολογία είχε ενισχύσει η παρουσία του Νίκου Νταμπίζα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Το δίδυμο Αναστασίου-Νταμπίζα, όπως συνεργάζεται στον Παναθηναϊκό, «έπαιζε» δυνατά τότε για τους «κίτρινους».

Μετά την αποχώρηση των Πασιαλή και Μπουγιουκλή, το όνομα του Αναστασίου (πάντα με τεχνικό διευθυντή τον Νταμπίζα) επανήλθε στο προσκήνιο, ωστόσο ούτε τότε προέκυψε συμφωνία. Ο νεαρός προπονητής δήλωνε ότι δεν έχει επίσημη πρόταση και οι «κίτρινοι» κατέληξαν στη επιλογή του Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος δεν μακροημέρευσε στον πάγκο του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα