Αυτός είναι ο Γιάννης Κωνσταντινίδης

από AllAboutARIS

Με τι ασχολείται ο υποψήφιος επενδυτής για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ…

Σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Δημήτρης Ηλιάδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο υποψήφιος επενδυτής του ΑΡΗ είναι ο Γιάννης Κωνσταντινίδης. Ποιος είναι όμως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας;
Όπως αναφέρει το Goal, κατάγεται από τη Δράμα και δραστηριοποιείται στην Κύπρο και την Αγγλία στον τομέα της «πράσινης ενέργειας». Τον τελευταία καιρό έχει επικεντρωθεί στα υβριδικά αυτοκίνητα και συνεργάζεται με την γαλλική εταιρεία MDI. Η έκταση που αγόρασε στη Βόρεια Ελλάδα φέρεται να σχετίζεται με την κατασκευή εργοστασίου για τέτοιου είδους αυτοκίνητα.

Η SportDay, που γράφει ότι οι επιχειρήσεις του επεκτείνονται σε Ελβετία και Αφρική, τονίζει ότι ο Κωνσταντινίδης είναι διαχειριστής ενός fund με 500 εκατομμύρια ευρώ, σκοπός του οποίου είναι να επενδύσει σε εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων υδρογόνου με εγκαταστάσεις πιθανότατα στη Δράμα. Το δύσκολο πρότζεκτ του φέρεται να θέλει να το «τρέξει» παράλληλα με τον ΑΡΗ.

Κάποιοι λένε ότι ότι προσπάθησε το προηγούμενο καλοκαίρι να αποκτήσει και τη Δόξα Δράμας, αν και από παράγοντες από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ομάδας, Θανάση Σάμιου, τονίζουν ότι δεν τους λέει κάτι το όνομα.

Το Goal τονίζει ότι σύμφωνα με τη φημολογία που υπάρχει, καθώς στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν πληροφορίες για την επιχειρηματική του δράση, έχει στην κατοχή του εταιρεία Real estate που ασχολείται με πωλήσεις και ενοικιάσεις στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Παράλληλα, θέλει να «ανοιχτεί» και στον κλάδο των ΜΜΕ. Πρόσφατα αγόρασε εβδομαδιαία εφημερίδα, ενώ στις προθέσεις του είναι να προχωρήσει και στην απόκτηση ραδιοφωνικού σταθμού.

Παράλληλα, όπως γράφει η Live Sport, διαψεύστηκε ότι ο Κωνσταντινίδης είναι ο… Τζον που καταδικάστηκε τον Μάρτιο σε ισόβια για μια έκταση στη Γλυφάδα, σε μια υπόθεση που είχε να κάνει με το παραδικαστικό κύκλωμα. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει δεσμευτεί ότι μετά την ολοκλήρωση του deal θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία του Κωνσταντινίδη!

Προτεινόμενα Άρθρα